The Invincible - Sandheden skal frem !!

Du står måske med samme følelse som mig, har været igennem en lignende oplevelse, eller trænger til at komme ud af det evige hamsterhjul og derfor vil jeg gerne fortælle dig min historie, så du selv kan blive inspireret til at tage det første skridt mod et liv, hvor du forstår at lytte til din indre stemme der guider dig til at leve et liv, hvor du står stærkt i dig selv, og tør at gå efter det der løfter dit liv op til nye højder, så du vil kunne gøre en forskel for mennesker omkring dig.

Når du forstår vigtigheden af at bidrage og være med til at løfte andre mennesker, så vil du opleve hvordan dit eget liv ændre sig med lynets hast i en positiv retning.

November 2018 landede en mail fra DFKF (Dansk frisør og kosmetikerforbund) i min indbakke. De har modtaget oplysninger om, at jeg driver overenskomststridig forretning. Jeg skal betale bod for ikke at fremvise lejekontrakter og flere vil følge, indtil de har taget en beslutning om min butik skal lukkes.

Jeg mærker et kort øjeblik frygten stirre mig i øjnene, og spørgsmålene står i kø, hvem har de modtaget disse oplysninger fra, hvad er det for oplysninger, de baserer denne mail på, og hvad har jeg egentlig gjort forkert ?

Hvem ellers kan det gå udover ? Kan det være rigtigt at os der har noget nyt at bidrage med skal lukkes ned ?

Pludselig stod jeg der med følelsen af at have modtaget dummebøder. Jeg driver udelukkende min forretning med et ønske om at hjælpe mine kollegaer til en bedre hverdag, så denne mail gav ingen mening.

På et mæglingsmøde kommer det til min store overraskelse frem at det er DOFK (Fagorganisation For Selvstændige Frisører og Kosmetikere) der har bedt DFKF om at køre en sag mod mig.

DOFK arbejder bl.a. for, at vi skal have lov til at drive frisørfællesskab, på samme måde som kontorfællesskab, som aldrig er blevet set på som ulovlige, eller i strid med retningslinjer. Derfor undrer det mig at de ændrer deres kurs i mit tilfælde. Kan det måske være en lille snert af frygt, der spiller ind ?!

Alt bliver kørt i stilling, for selvfølgelig skal jeg ikke betale en bod for noget jeg ikke har gjort forkert.

Efter mæglingsmødet 4. Februar 2019 går gassen dog også af ballonen. DFKF har ikke givet lyd fra sig siden, og sagen ligger hen i uvished. Sådan kan man jo også afslutte en sag.

Jeg vil dog gerne understrege, at jeg har stor respekt for vores organisation/fagforening, og det arbejde de gør for dem, der har brug for denne støtte. I min optik skal vi alle bidrage til at få løftet niveauet i faget, men at stoppe udvikling er bestemt ikke den rigtige retning at gå i. Jeg opfordrer DFKF og DOFK til dialog, så vi sammen kan arbejde hen imod, at skabe de bedste betingelser for vores fag.

Da jeg følte et behov for at bryde med tidligere mønstre, har jeg alligevel valgt at stå alene, altså uden organisation/fagforening. Et valg jeg tog for flere år siden, da jeg følte mig fastlåst og min kreativitet fanget i en bestemt kasse, for at passe ind. Som et system, der ikke tillod udvikling i den retning, jeg gerne ville, følte jeg mig bundet og uden mulighed for at hjælpe mine kollegaer i faget. Det var netop her, jeg tog valget om at flytte mig mod noget, der var bedre. Et valg jeg – og du altid har. Men mange bliver stoppet af frygten. Har du prøvet at stå i en situation, hvor frygten har stoppet dig ? Det betyder, at mange ofte står det samme sted år efter år. Vil du stille dig tilfreds med det ? Hvordan vil du elske at se din virksomhed blomstre ?

Lever du derimod i frygt, f.eks. for ikke at have nok, så er det ofte det, du tiltrækker. Det er der ikke så meget nyt i, denne grundregel har som udgangspunkt altid eksisteret. Du er bare ikke altid bevidst om det. Det er på tide, du får øjnene op for hvordan dine tanker former dit liv.

I stedet for at bringe din levestandard ned til at matche din indkomst, så lær en gang for alle at bringe din indkomst op så den matcher din ønskede levestandard.

Vi har taget hul på en ny tid, hvor sandheden skal frem og stilheden skal brydes. Det er på tide din kreativitet får lov til at blomstre, uanset hvilken måde, du vælger at arbejde på. Vil du være med til at løfte dit fag og samtidig føle den økonomiske og personlige frihed, du har fortjent ? Savner du at blive hørt ?

Vores fag er presset som aldrig før. Det er gået den forkerte vej de sidste mange år.

Vi skal løfte hinanden op på et nyt niveau, hvor vi kan få mange bedre og stærkere år i branchen, end de 7 ½ år, en gennemsnitlig frisøruddannet står til at kunne klare i dag, inkl. en læretid på 4 år. Lad os i fællesskab få løftet den statistik.

Jeg har været i faget i snart 30 år. Stort set lige fordelt som ansat og selvstændig. Jeg kender til de udfordringer, du står med og hvordan du kan overvinde dem. Du kan opnå lige præcis det, du ønsker. Jeg ved du kan og jeg vil støtte dig hele vejen. For jeg har selv gået hele vejen.

Min hidtil bedste investering har været i mig selv. Jeg har udvidet min bevidsthed og har fundet ud af, at jeg kan lige præcis det, jeg sætter mig for, at udføre i livet. Gennem forskellige værktøjer ser jeg nu udvikling og muligheder foran mig, fremfor frygt og problemer. Værktøjer og viden, jeg gerne vil dele med dig.

Da jeg modtog mailen fra Dfkf var jeg bevidst om hurtigt at få løftet min energi, ved at bruge de værktøjer jeg har lært, fordi jeg er bevidst om hvordan mine tanker og energi påvirker den situation jeg står i.

Dine tanker påvirker din energi. Er du høj i energi påvirker det dit liv positivt, og du kan ikke undgå at leve i flow.

Står du derimod nede i din energi, ja så vil du få flere problemer og livet kan føles som en kamp !!

Med de rette værktøjer, kan du som jeg lære at få kontrol over dine Tanker, Følelser og Handlinger.

Det har forandret mit liv på alle livsområder. Jeg har aldrig før stået så stærkt i mig selv, som jeg gør nu. Jeg takler udfordringer helt anderledes i dag end jeg tidligere har gjort, hermed kan jeg altid bevare den gode høje energi, der gør at jeg er i stand til at nå mine mål selvom der kommer udfordringer på vejen.

Jeg har skabt det som jeg i mange år har savnet i mit arbejdsliv, samtidig med at mine kollegaer kan nyde godt af det. Stress findes ikke i min krop mere og jeg elsker hver dag at stå op til mit arbejde. Jeg har som mange af jer haft en skulder der begrænsede mig. En kombination af mental og fysisk træning har gjort min krop stærk og sund. Min skulder er nu helt perfekt, så helbredet har også fået et løft.

Min familie blomstre på alle områder, fordi min energi smitter af på dem.

Jeg har skabt muligheden for at studere personlig udvikling sideløbende med mit virke som frisør. Den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.

Jeg lever nu mit liv i harmoni på alle livsområder og jeg står klar til at hjælpe dig med at forandre dit liv på samme måde.

“The Invincible” er en lukket gruppe for dig der er elev, ansat eller selvstændig. Du vil modtage værktøjer, som vil hjælpe dig med at lette din hverdag, samtidig med at der hele tiden vil blive taget emner op, som er relevante for netop dig. Jeg vil kalde eksperter ind, for at give gode råd med fokus på dig, så du får øget dine værdier. På denne måde sørger “The Invincible” for det bedst mulige udgangspunkt for din udvikling i faget.

Det er på tide vi står sammen, løfter hinanden og hepper på hinandens succeser. Du skal være med til at løfte en frisørs levetid i faget.

Der er plads til alle, uanset hvor du er lige nu. Alle kan få noget ud af det på daglig basis.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed, gå ind på linket her på hjemmesiden https://hoen.dk/theinvincible/ herfra vil du blive guidet videre.

 

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen Hanne Gjelstrup